Középiskolai étlap

hétfő
2024-03-25

kedd
2024-03-26

szerda
2024-03-27

csütörtök
2024-03-28

péntek
2024-03-29

Ebéd Meggyleves[1,7],
Sertéspörkölt egytálétel,
Galuska mirelitből[1,3],
Kovászos uborka[1]
Hamis gulyásleves csipetkével[1,3],
Sült virsli feltét,
Tökfőzelék[1,7],
Kenyér félbarna ebédhez[1,3,7],
Körte
Sárgaborsóleves, zöldséges[1],
Sajtszósz snidlinggel[7],
Tészta köret (penne) [1],
Csoki nyuszi[6,7]
E: 903.5 kcalE: 3780.26 KJE: 992.36 kcalE: 4152.06 KJE: 1135.55 kcalE: 4708.56 KJ
Zsír: 21.76 gTel.zsír.: 3.29 gZsír: 48.26 gTel.zsír.: 9.86 gZsír: 73.28 gTel.zsír.: 33.73 g
Feh.: 39.73 gCH: 129.38 gFeh.: 34.02 gCH: 102.69 gFeh.: 40.72 gCH: 172.96 g
Cuk: 1.5 gSó: 5.35 gCuk: 0 gSó: 3.68 gCuk: 39.94 gSó: 2.12 g
Ca: 103.93 mgCa: 30 mgCa: 192.54 mgCa: 75.89 mgCa: 510.02 mgCa: 235.9 mg

Allergének:

  • 1. Glutént tartalmazó gabona
  • 2. Rákfélék és azokból készült termékek
  • 3. Tojás és abból készült termékek
  • 4. Halak és azokból készült termékek
  • 5. Földimogyoró és abból készült termékek
  • 6. Szójabab és abból készült termékek
  • 7. Tej és abból készült termékek
  • 8. Diófélék
  • 9. Zeller és abból készült termékek
  • 10. Mustár és abból készült termékek
  • 11. Szezámmag és abból készült termékek
  • 12. Kén-dioxid
  • 13. Puhatestûek
  • 14. Csillagfürt
Élelmezésvezetö: Ecser István